Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian: Hollywood 1.2.0

Met Kim K in Hollywood

Of je nu van d'r houdt of een hekel aan d'r hebt, Kim Kardashian is één van de populairste celebs van het moment. In haar game Kim Kardashian: Hollywood trek je gezellig met haar op en probeer jij ook een grote ster te worden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vrolijke, kleurrijke graphics
  • Veel bewerkingsmogelijkheden
  • Fantastisch voor fans van Kim Kardashian
  • Uitstekende achtergronden

TEGEN

  • Raar betalingssysteem
  • Repetitieve taken

Goed
7

Of je nu van d'r houdt of een hekel aan d'r hebt, Kim Kardashian is één van de populairste celebs van het moment. In haar game Kim Kardashian: Hollywood trek je gezellig met haar op en probeer jij ook een grote ster te worden.

Het leven in Hollywood

Kim Kardashian: Hollywood (KKH) is een lastig spel om te beschrijven. Bij de start van het spel kies je een avatar die je vervolgens kunt "Kustomizen". Uiteraard zijn de kleren, kapsel en accessoires super-stijlvol. Toch niet tevreden over je look? Het is altijd mogelijk om die op een later tijdstip te veranderen.

Nadat je een karakter hebt aangemaakt, begint het verhaal. Je werkt in een luxe boetiek in LA als Kim Kardashian na sluitingstijd aan komt zetten met een mode-noodgeval. Natuurlijk worden jullie al gauw BFF's en gaat Kim je helpen om zelf ook net zo beroemd als zij te worden.

De rest van het spel ben je bezig met je carrière op te bouwen. Kim helpt je met het vinden van managers, publicisten en fotografen, die je elk weer verschillende taken geven. Je doet fotoshoots, vouwt shirts en paradeert op de catwalk. Dit doe je in feite door van punt A naar punt B te gaan en op de juiste momenten op knoppen te drukken. Strategie is ver te zoeken in Kim Kardashian: Hollywood.

Ook raak je in allerlei verhaallijnen verstrikt die rechtstreeks uit een roddelblad lijken te komen. Als je verder komt in Kim Kardashian: Hollywood, speel je meer outfits, kapsels en accessoires vrij. Die koop je met speelgeld of (voornamelijk) via een in-app aankoop. 

De gameplay van Kim Kardashian: Hollywood laat te wensen over, maar er is veel aandacht aan de details besteedt. Er zijn talloze karakters en plaatsen om te bezoeken, en het spel is op een vreemde manier behoorlijk verslavend. Verbazingwekkend genoeg zijn de dialogen in Kim Kardashian: Hollywood best oké en soms zowaar slim geschreven.


Beroemd binnen een klik

Net als bij Simpson's Tapped Out of Family Guy: The Quest for Stuff, heb je bar weinig vaardigheden nodig om Kim Kardashian: Hollywood te spelen. Het spel bestaat voornamelijk uit op het scherm tikken. Er verschijnen duidelijke knoppen die je aan moet tikken en dat is alles.  

Work it work it work it

Het ontwerp van Kim Kardashian: Hollywood is behoorlijk indrukwekkend. De levels zijn mooi vormgegeven en hebben allemaal een eigen unieke sfeer. De karakters doen een beetje denken aan die uit de social cartoon app Bitstrips. Er zit genoeg afwisseling in de personages van Kim Kardashian: Hollywood.

Door de vele geluidseffecten wordt Kim Kardashian: Hollywood niet gauw saai, maar de muziek bestaat slechts uit een paar geloopte EDM-tracks.

Niet zo slecht als je denkt

De strategie is ver te zoeken. Het spel is belachelijk oppervlakkig. Maar toch. Kim Kardashian: Hollywood is vrolijk en kleurrijk en het spel is stukken beter ontworpen dan soortgelijke games in de App Store. Gesneden koek voor Kim-fans, en zelfs vermakelijk voor degenen die de socialite een minder warm hart toedragen.

Meeste downloads Arcade games voor mac

Meer
Kim Kardashian: Hollywood

Download

Kim Kardashian: Hollywood 1.2.0

Beoordelingen about Kim Kardashian: Hollywood